onsdag 27. januar 2010

#7 Albufeira er stedet med mest liv på Algarvekysten

Har du vurdert å reise på ferie til Algarvekysten i Portugal? Skal du ha det beste tilbudet av restauranter og uteliv er det Albufeira du må reise til. Roligere steder på kysten er Lagos og Tavira.

#6: Elounda

Har du mye penger og vil du bo på luksushotell mens du ferierer på Kreta kan det være verdt å ta en titt på eksklusive Elounda som ligger på den østlige delen av øya, nær Agios Nikolaos.

#5 Hersonissos på Kreta: Partystedet

Skal du feste på Kretaferien er det Hersonissos som er stedet du bør oppsøke. Massevis av barer og utesteder, men ikke så veldig gode strender.

#4 Anissaras på Kreta

Vil du til Hersonissos på Kreta, men orker ikke å bo midt i smørøyet med alt det innebærer av bråk og støy? Legg heller turen til Anissaras som er nabobyen til Hersonissos, bare 2-3 km unna. Der kan du bo i ro og oppsøke nattelivet i "Hersa."

Sydensted #3: Albena i Bulgaria

Er det en billig familieferie du er på jakt etter kan Albena absolutt vurderes.

Albena er en by langs den bulgarske svartehavskysten som er kjent for å være et eldorado for sports og aktivitetsfrelste. Her er det gode treningsfasiliteter og flere europeiske topplag i fotball og volleyball har lagt treningsleirene sine her.

Om sommeren er det barnefamiliene som dominerer på stedet.

Les mer om Albena hos Feriepenger.com.

fredag 15. januar 2010

Golden Sands er billig og bra

Golden Sands er et reisemål på den bulgarske Svartehavskysten. Byen var tidligere kjent som feriestedet til de rike pampene i kommunist-Bulgaria, men er i dag et travelt feriested som brukes av familier fra både England, Tyskland og Skandinavia, i tillegg til de lokale.

Feriestedet er det nest største i Bulgaria etter Sunny Beach.

Les mer om Golden Sands hos feriepenger.com.